یا فاطمه زهرا (س) خیر کثیر
خواندن مطلب بیشتر
بسْم الله الرّحْمن الرّحیم
حدیث حضرت زهرا (س):
منْ اصْعد إ لى اللّه خالص عبادته، اهْبط اللّه عزّوجلّ له افْضل مصْلحته.
هر کس عبادات و کارهاى خود را خالصانه براى خدا انجام دهد، خداوند بهترین مصلحتها و برکات خود را براى او تقدیر مى نماید.
۲۰ جمادیالثانی سالروز ولادت بانوی یگانه دو عالم فاطمه زهرا (س) است که در میان شیعیان و به ویژه ایرانیان جایگاه ویژه داشته و «روز مادر» نامگذاری شده است. ایرانیها طبق رسم هرساله در این روز به دیدار مادران خود میروند و ضمن دادن هدیه، از زحمات بیدریغ آنها تشکر میکنند.
گفتنی است؛ حضرت فاطمه زهرا(س) دختر پیامبر اسلام(ص) و حضرت خدیجه کبری(س) هستند.پیامبر گرامی اسلام (ص) به او لقب "ام ابیها" داده است یعنی زنی که برای پدرش همچون مادر بود و در خصوص نام این بانوی بزرگوار فرمودند: «خداوند دخترم فاطمه و فرزندانش و هر کس که آنها را دوست داشته باشد را از آتش دوزخ جدا کرده است به این دلیل او فاطمه نامیده شده است.»
حضرت فاطمه (س) حدود ۳۰ لقب دارد و از مشهورترین آنها زهرا، صدیقه، محدثه، بتول، سیده نساء العالمین، منصوره، طاهره، مطهره، زکیه، مبارکه، راضیه و مرضیه است.
ام ابیها، ام الائمه، امالحسن، امالحسین و امالمحسن نیز از کنیههای ایشان است.
سوره کوثر، آیه تطهیر، آیه مودت و آیه اطعام و حدیث بضعه در شأن و منزلت حضرت فاطمه زهرا (س) نازل شده اند .
تسبیحات حضرت زهرا (س)، مصحف فاطمه، خطبه فدکیه بخشی از گنجینههایی است که از حضرت فاطمه (س) در جوامع اسلامی به یادگار مانده است.
حضرت زهرا (س) به عنوان برترین زنی که تاریخ به خود دیدهاست میتواند الهامبخش بسیاری از زنان و خانوادههای مذهبی و مسلمان باشد. زنی که در ابعاد مختلف زندگی در عالیترین درجه خود قرار داشتهاست.
میلاد حضرت بتول و هدیه آسمانی خدا به رسول، بانوی ملکوت و جبروت، حضرت صدیقه طاهره (س) گرامی باد.
نظر دهید