• 1403/03/16 - 00:17
  • - تعداد بازدید: 86
  • - تعداد بازدیدکننده: 72
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

کارگاه ترویج تغذیه با شیر مادر

برگزاری کارگاه ترویج تغذیه با شیر مادر در بیمارستان امام خمینی(ره)

334241.mp3 کارگاه ترویج تغذیه با شیر مادر

 

 

بسْم اللّه الرّحْمن الرّحیم

 

برگزاری کارگاه ترویج تغذیه با شیر مادر در بیمارستان امام خمینی (ره) شهریار

 

شیر مادر بهترین و کامل ترین غذا برای شیرخوار است. بر اساس توصیه های سازمان بهداشت جهانی ، شیرخواران در ۶ ماه تخت زندگی به منظور تامین رشد تکامل و سلامتی فقط باید با شیر مادر تغذیه شوند و هیچ نوع مایعات با غذای جامد دیگری ( به غیر از برخی ویتامین ها نظیر ویتامین آ و د)  دریافت نکنند.  

 

مزایای شیر مادر برای شیرخوار :

 

کاهش بروز با شدت بیماری های عفونی ( با دارا بودن فاکتورهای اختصاصی و غیر اختصاصی ، سیستم ایمنی نوزاد را تقویت می کند)

دارا بودن مواد مغذی که به راحتی هضم می شود.

افزایش هوش کودکان و رشد بهتر

کاهش بروز حساسیت ها

پیشگیری از برخی از بیماریهای غیرواگیر مانند چاقی دیابت سرطان و فشارخون در بزرگسالی

 

مزایای تغذیه با شیر مادر برای مادر:

 

تقویت رابطه عاطفی بین مادر و نوزاد

کاهش خونریزی در زایمان

کاهش خطر سرطان های هورمونی

کاهش خطر شکستگی استخوان لگن و پوکی استخوان بعد از دوران یائسگی

بازگشت سریع تر به وزن قبل از بارداری

کاهش خطر ابتلاء به بیماریهای قلبی و عروقی، دیابت نوع دو

کمک به اقتصاد خانوار

مقایسه شیر مادر و شیر خشک

 

شیر مادر سرشار از مواد غذایی ایمنی هورمونها و سلولهای زنده برای نوزاد است در صورتی که در شیر خشک فقط مواد غذایی است که نسبت آنها ممکن است با هم تعادل هم نداشته باشند.

 

از چه زمانی شیر مادر تولید میشود؟

 

تولید شیر از اواسط بارداری آغاز میشود. برای بیشتر مادران حجم شیر از روزهای ۲ تا ۵ بعد از زایمان افزایش یافته و از شیر آغوز به شیر بالغ تبدیل میشود از بدو تولد نوزاد در پستانها شیر وجود دارد، اگرچه ممکن است مادران از وجود شیر مطلع نباشید.

 

آغوز سرشار از مواد مغذی و آنتی بادیهای مهم است. در واقع هر آنچه کودک در روزهای اول تولد خود به آن نیاز دارد توسط شیر آغوز تأمین می شود.

 

شیردهی به نوزاد یکی از راههای تأمین تغذیه مناسب کودک خصوصاً در ماه های اول زندگی آن است. در دوران شیردهی مادر باید تغذیه ی مناسب و استراحت کافی داشته باشد تا انرژی خود را بالا نگه داشته و روند شیردهی را به خوبی حفظ کند. شما می توانید هر گونه سؤالی در خصوص شیردهی را با متخصص خود در میان گذاشته و اطلاعات کافی در این زمینه به دست بیاورید.

 

با توجه به اهمیت فرزند آوری و داشتن فرزندان سالم و تغذیه نوزادان با شیر مادر کارگاه آموزشی ترویج تغذیه با شیر مادر مورخ ۶ الی ۸ خرداد ماه در بیمارستان امام خمینی برگزار شد.

  

در این کارگاه کارکنان بیمارستانهای فاطمه زهرای رباط کریم، امام حسین بهارستان ، شهدای سلامت ملارد، امام سجاد شهریار و شبکه بهداشت ،قدس، ملارد شهریار، رباط کریم و بهارستان شرکت داشتند.

 

مدرسین سرکار خانم فریبا فلاح زاده مربی کشوری شیر مادر، سرکار خانم دکتر یاسی متخصص روانپزشکی، سرکار خانم معصومه عسکری سوپروایزر آموزشی، جناب آقای باجلان کارشناس تغذیه و سرکار خانم اکرم جعفری کارشناس شیر مادر بیمارستان

 

 

 

 

  • گروه خبری : اخبار,اطلاعیه
  • کد خبر : 334241
کپی لینک کوتاه:
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار:

مدیر سیستم

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

Template settings